top of page

Langesund Bad har lange og gode tradisjoner i å arrangere ulike selskap. Om det er en konferanse, møte med workshops, familiesammenkomst, jubileum eller en annen anledning  så har vi erfaringen og omgivelsene som skal til for å skape den opplevelsen som ønskes. Langesund Bad ligger helt ute ved kysten i naturskjønne omgivelser og har en naturlig sjarm som er viden kjent. Det er likevel lett å nå innenfor Skandinavia, fra Europa og internasjonalt. Med restaurant, peisestue, ballsal og kyststien, er dette stedet for å gjøre arrangementet ditt spesielt.

Vi skaper opplevelser og ønsket sammenkomst i et av våre fem selskapslokaler. Fire av dem ligger i den såkalte "Societeten" som er den gamle hovedbyggningen, mens det minste (Kontoret) (fjern er) befinner seg i hotellbygningen 35 meter fra hovedbygningen. Nedenfor finner du en oversikt over våre lokaler.

Konferanse & Møter

Vi ser frem til å høre fra deg for å diskutere et skreddersydd tilbud til ditt arrangement.

Rom / plasser du ønsker
Ønsker du

Festsal​

Festsalen er den tradisjonelle salen med høye søyler, med muligheter for dansegulv og andre aktiviteter. Salen har egen utgang til gårdsplass, samt direkte tilgang til peisestue. Festsalen passer best til selskap for 30-80 personer.

Damesalong

​Damesalongen er selskapslokalet hvor de fornemme damene i eldre dager samlet seg. Interiørmessig er det i gammel stil, med flotte antikke møbler. Dette lokalet har også direkte utgang til vår kjente terrasse med utsikt over havet. Damesalongen passer best for intime selskap eller konferanser for 10-25 personer.

Spisesalen er vår restaurant og her har man tatt vare på det gamle interiøret. Den er i daglig bruk for våre hotellgjester. Spisesalen har plass til inntil 150 personer. 

Spisesal

ferie - rom & hytter | spa | restaurant | konferanse | bryllup ved sjøen

Hele uteområdet, som strekker seg ut mellom bygningene mot kyststien langs sjøen, byr på mange muligheter. Området foran hovedbygningen "societeten" har for eksempel blitt brukt til musikkonserter.​

Uteområde

Ved siden av Damesalongen er dette et sted å gå utenfor og få frisk luft med utsikt over havet.

Restaurant-terrasse

Egen strand​

​Skjærgårdens svaberg er typisk for Sør-Norge og perfekt for bading. På en av gressplenene på stranden kan du også organisere et bryllup, nyte en grillfest eller kaffe og kake, eller arrangere strandaktiviteter, f.eks. volleyballkamp.

Denne plattformen med en vid og imponerende utsikt mot havet er ikke bare egnet for bryllupsseremonier, men også for bedriftspresentasjoner, viktige kunngjøringer og sammenkomster. Hva vil du presentere her?

Terrasse med havutsikt

bottom of page